Bemutatkozás

Dr. Szilvási Lívia Ügyvédi Iroda a professzionális jogi megoldások szakértője

Rólunk

Irodánk Budapest XIV. kerületében található, jól megközelíthető és kellemes, kulturált helyszínt biztosít Ügyfeleink fogadására, jogi konzultáció, üzleti tárgyalások, szerződéskötések magas színvonalú, diszkrét lebonyolítására.

Gazdasági jog, ingatlanjog és munkajog területén ügyfélkörünket többségében hazai kis- és középvállalkozások, valamint önkormányzati tulajdonú vállalatok, szolgáltató cégek alkotják, akik az építőipar és ingatlanfejlesztés, a kereskedelem és a szolgáltató szektor különböző területein tevékenykednek.

Állandó megbízóink nagy részével már több éve, évtizede kölcsönös megelégedettséggel dolgozunk együtt és megbízóink köre folyamatosan bővül.

Eseti megbízásokkal vállalkozó és magánszemély megbízóink kiemelkedő fontosságú és összetettségű feladatai megoldásában, a felek kölcsönös megelégedését szolgáló együttműködések, sikeres „win-win” ügyletek létrehozásában, lebonyolításában közreműködünk, valamint speciális szakértelmet igénylő jogi problémáikat orvosoljuk.

Jogi képviselet keretében ellátjuk Ügyfeleink általános jogi képviseletét állandó megbízás alapján annak érdekében, hogy szerződései az elvárásainak megfelelőek legyenek, vállalkozása működését, üzletvitelének sikerét jogi problémák ne akadályozzák.

Eseti megbízás alapján idő -és költséghatékonyan megoldjuk Ügyfeleink speciális természetű és kiemelt fontosságú ügyeit, ügyletkötéseit, ellátjuk peres és peren kívüli képviseletét.

Jogi tanácsadás keretében eseti megbízás alapján szöveges állásfoglalást illetve iránymutatást adunk, továbbá igény szerint személyes vagy online jogi konzultációt biztosítunk Ügyfeleink részére, hogy kérdéseikre választ, problémáikra hatékony megoldást találjanak. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy jogi tanácsaink maximálisan összhangban legyenek Ügyfeleink üzleti elvárásaival és a mindenkori jogszabályok kínálta lehetőségekkel.

Dr. Szilvási Lívia ügyvéd

Irodavezető ügyvéd

„Egy üzlet, egy szerződés nem csupán papiros (…). A szabadság nem a szerződésszegés szabadsága, nem a mérhetetlen károkozás szabadsága. A szabadság a mi társadalmunkban az okos döntések szabadsága.”
/Csányi Vilmos/

Az Élet célok, tervek, döntések és megállapodások, együttműködések létrehozatalának, módosításának és megszüntetésének sorozata…

Fontos azonban, hogy milyen módon és milyen eredményességgel!

Hiszem és vallom, hogy

  • hivatástudattal, szakmai elkötelezettséggel, felelősségvállalással,
  • magas szintű és folyamatosan megújuló jogi tudással,
  • a gyorsan változó jogi környezethez innovatív alkalmazkodással,
  • hatékony, precíz és megbízható munkavégzéssel,
  • határozott fellépés mellett kreativitással és rugalmassággal,
  • ügyfélközpontú, empatikus hozzáállással

minden egyéni és vállalati jogi problémára van megoldás, az élet bármely területén sikeres együttműködések, megegyezések és megállapodások, az üzleti szférában pedig jövedelmező és biztonságosan működő vállalkozások, sikeres és eredményes szerződéses kapcsolatok jöhetnek létre.

Én ebben a szellemben, töretlen hivatástudattal és lelkesedéssel végzem a dolgom és segítem Ügyfeleimet.

Önéletrajz

Budapesti Ügyvédi Kamara